این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
  • امروز : 16 ارديبهشت ماه 1403

:: معرفی همایش


"جهان آینده؛ جهان بیوتکنولوژی"  

                                          

بيوتکنولوژي، فناوري دست اول هزاره سوم است. جايي که همکاري علوم زيستي و مهندسي به نماد بي نظيري انسان در تسخير حيات، تجسمی تازه بخشيده است. ارکستر حيات با ياخته‌هايي که به خلاقيت انسان از مرز تمايز گذشته‌اند و سمفوني آن با ژن‌هايي که سوار بر موج ابتکار انسان ماوراي ژرم پلاسم را تجربه کرده‌اند، به تحسين بي نظيري اين مخلوق مبتکر، نواهايي بس دل انگيز مي‌نوازند و به رقص فرمانداري وي، جلوه‌اي بس چشم نواز مي‌بخشند. زيست فناوري علم است و فن! ابتکار است و کارآفريني! صنعتي با بازار چند صد ميليارد دلاري که بسياري از نيازهاي بشر را مرتفع ساخته است. داروهاي نوترکيب، کيت‌هاي تشخيصي، لاين‌هاي سلولي، بافت‌هاي پيوندي، شبيه سازي موجودات، حيوانات و گياهان تراريخته، کودهاي زيستي، ريزازديادي، پالايش زيستي، حسگرهاي زيستي و بيوليچينگ عناصر، تنها بخشي از خدمات اين فناوري پيشرفته به تسهيل تداوم انسان است.

جمهوري اسلامي ايران نيز به لطف استعدادهاي کم نظير خود سوار بر قطار بيوتکنولوژي مي کوشد که به جايگاهی شایسته در اين فناوري دست يابد. تاکيدات قولي و فعلي مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) در حمايت از توسعه اين فناوري، قرارگیری بیوتکنولوژی در رديف فناوري‌هاي اولويت الف نقشه جامع علمي کشور و تاکيد آن سند بر لزوم دستيابي به سهم سه درصدي از بازار بيوتکنولوژي جهان، توسعه زير ساخت‌هاي لازم، تاسيس ستاد توسعه زيست فناوري و حمايت از سرمايه گذاري بخش خصوصي، مبين اهميت اين فناوري پيشرفته در افق آينده ايران است. انجمن بيوتکنولوژي جمهوري اسلامي ايران و پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری به نمايندگي از جامعه نخبه و فرهيخته بيوتکنولوژي کشور افتخار دارند برگزاري سیزدهمین همايش ملي و پنجمین همايش بین المللي بيوتکنولوژي جمهوري اسلامي ايران را به حضور علاقمندان اين فناوري اعلام نمايند. از تمامي فعالان و دست اندرکاران بخش‌هاي دولتي و خصوصي حوزه بيوتکنولوژي و شاخه‌هاي علمي، فني و صنعتي مرتبط با آن دعوت مي‌شود جهت ارائه و معرفي دستاوردها، خدمات و محصولات ارزشمند خود، اطلاع از آخرين دستاوردهاي علمي دانشمندان و پژوهشگران بيوتکنولوژي کشور، شرکت در جلسات هم انديشي و تازه کردن ديدار با دوستان و همکاران، در اين گردهمايي فاخر که در تاريخ 16الی 18مهرماه 1402 در سالن همايش‌هاي بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد، حضور بهم رسانند.







 

تاریخ های مهم

تاریخ برگزاری:

16 الی 18 مهرماه 1402

مهلت ارسال مقالات:

15 شهریور ماه 1402

شروع داوری مقالات:

شهریور 1402

پوستر همایش

نمایه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

دستور العمل نگارش مقالات

اینماد

اطلاعیه نحوه ویرایش مقالات

با توجه به فرصت ویرایش مقالات در بازه 20-22 شهریورماه، لطفا از دو مسیر زیر برای ویرایش مقالات خود استفاده کنید:

پنل کاربری >>>وضعیت مقاله>>> ویرایش مقاله
( در این بخش اطلاعات ثبت شده در سایت قابل ویرایش است.)
پنل کاربری >>>وضعیت مقاله>>> ویرایش اصل مقاله فرمت doc
( در این بخش فرمت word مقالات قابل بارگزاری است.)

***مقالات بدون فایل word، برای داوری ارسال نخواهند شد.***

اطلاعیه شماره 1

با تشکر از استقبال شرکت کنندگان محترم همایش، با توجه به درخواست های مکرر تعداد قابل توجهی از همکاران گرامی و به منظور مشارکت بیشتر کلیه علاقمندان در پنجمین همایش بین المللی و سیزدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی، مهلت ارسال مقالات به همایش تا ۳۰ مرداد ماه تمدید می شود.
منتظر ارسال مقالات عزیزان در این مهلت می باشیم و امیدواریم که شاهد مشارکت همه علاقمندان در همایش باشیم.

اطلاعیه شماره 2

با درود و تشکر از استقبال همکاران گرامی، به دلیل درخواست های مکرر، سایت همایش تا ۵ شهریور برای دریافت مقالات فعال می باشد. علاقمندانی که موفق نشده اند در مهلت مقرر مقالات خود را در همایش ثبت کنند، می توانند از این فرصت استفاده نمایند.

اطلاعیه شماره 3

با توجه به درخواست مکرر علاقمندان، سایت همایش تا ۱۵ شهریور برای انجام اصلاحات و ثبت مقالات باز می باشد. همچنین سایت همایش برای انجام اصلاحات از  ۲۰ تا ۲۲ شهریور مجددا باز می باشد.

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)